De cursus babymassage is geschikt voor elke baby tot ong 9 maanden. Ouders kunnen met hun kindje vanaf ong. 8 weken met de cursus beginnen.  
 
            De cursus babymassage is bedoeld voor alle ouders die naast de drukte van die eerste periode een leuke, ontspannende activiteit met hun baby willen hebben. Voor vaders die over het algemeen minder tijd met hun baby bezig kunnen zijn, is het leuk iets exclusiefs met hun kind te doen. Voor moeders is het naast de verzorging en het voeden een heerlijk ontspannende activiteit, een moment om zelf ook tot rust te komen.Ook betrokken Opa´s en Oma´s zijn welkom.  In de cursus besteden we ook aandacht aan de ontwikkeling van je baby in het eerste jaar. Ik geef ideeën hoe je op de ontwikkeling kunt inspelen door middel van spel.                  
Babymassage aan huis   De cursus geef ik aan huis, zodat je met je kind in de eigen vertrouwde omgeving kunt blijven, op een tijdstip dat je het beste uitkomt. We nemen rustig de tijd, een les duurt ong. 1 à 1,5 uur. De oefeningen laat ik zien op een babypop zodat je ze direct in praktijk kan brengen.
Je kunt kiezen voor een privécursus, of voor een groepscursus met vrienden/vriendinnen en maximaal 3 baby´s.
 
 
Ik neem de benodigde spullen mee: massageolie, cursusmateriaal,handdoeken, muziek en een oefenpop.   De cursus bestaat uit 2 lessen 
 
          

design.png