Rik en Esther
 Met Jochem van 2 maanden zijn we aan de cursus begonnen. Na 2x waren we lekker op dreef en Jochem had de smaak te pakken. We hebben er nog een keer aan vastgeplakt. Hartstikke leuk om iets heel anders met je kind te doen. Heerlijk dat het aan huis is, Jochem ging erna slapen als een roos!  

Marieke, Haarlem
Ons zoontje was 4 weken oud en erg onrustig.Veel last van darmkrampjes en huilerig. Maar sinds ik hem masseer is hij echt veranderd. Veel rustiger en minder last van krampjes. Doordat hij beter slaapt, zijn wij ook uitgeruster en genieter we meer van hem. Juul, dank voor de prettige lessen en succes met de verdere cursussen.

Sander, Heemstede
Wij kregen bij de geboorte van Femke een cadeaubon, en besloten dat ik de cursus zou volgen.Ik wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten. In het begin moest ik eraan wennen mijn dochter zo intens aan te raken en vast te houden. Misschien wat extra voorzichtig als vader. Ik heb de lessen zeer prettig ervaren en er veel van geleerd. Leuk om te doen, doe het regelmatig met Femke (dochter) en het wordt steeds grappiger. Als vader loop je wat achter in het contact met je kind, dan is dit een prima manier! Dus vaders ook voor ons een aanrader !

Sasha, Amsterdam
Juul, dank je voor de leerzame, leuke en goede cursus! Mijn vriendinnen en ik vonden het gezellig en gaan met de uitleg en tips aan de slag. Je hoort nog van ons hoe het gaat. Groetjes  
 
Kira en Berend met Titus (9 weken oud)
We hebben het heel leuk gevonden! En Titus vond het heerlijk! Eerst keek hij nog wat de kat uit de boom maar het masseren van zijn beentjes vond hij geweldig, zijn buik en armen konden er mee door, maar zijn rug was een succes! Hij heeft dus duidelijk voorkeur, maar went nu ook aan zijn buikje. We hebben omstebeurt een les gemasseerd, en doen dat thuis ook na het badje. 

Carolien, moeder van Jimmy
Wat een heerlijke rustgevende cursus! De rustige muziek, de leiding van Juul, het zitten op de grond en op zo´n andere en intensieve manier met Jimmy omgaan, voor mij een super ervaring! Jimmy werd er heel relaxed van en viel tijdens de massage in slaap! Ik probeer het vol te houden nu de cursus voorbij is, al heb ik 1000 andere dingen te doen. Maar dat ene kwartiertje is toch veel waard!

Jacqueline en Bianca, moeders van Eva en Tigo,
Wij hebben heerlijk genoten van de babymassagecursus en onze kindjes helemaal. Het was erg leerzaam en sfeervol. Wij vonden het erg fijn dat het thuis werd gegeven en vooral ook gezellig om als vriendinnen dit met onze kids te kunnen doen. Bedankt Juul, wij hebben alle 4 erg genoten! 

Mark (vader van Thom)
Aanrader voor vaders! Thom vond het in eerste instantie wat vreemd, zijn vader met handen vol olie, zittend op de grond van de woonkamer! Maar hij vond het een geweldige belevenis, en heeft zijn benen flink getraind! Leuke ervaring, Juul bedankt!

Allison, mother of Lizzy
Julia, I really enjoyed your lessons!! I wish you a lot of happy moms and babies!!
 
Marielies met Jolly en oma Jennie,
Wat een heerlijke cursus! En Oma Jenny gaat er helemaal voor op haar oppasdagje!
 
3 vriendinnen van de puf-club met 3 kanjers
Hi Juul, we willen je nog even laten weten dat we je cursus super vonden! Wat een gezellige ochtenden! En lekker omste beurt bij ons thuis. Onze boys hebben er ook van genoten!
 
Very nice and Roxy had a very good night,slept tight!!! Thnx Sue   

design.png